FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hillary Clinton "oprezno optimistična" oko Iraka

BAGDAD, 19. veljače 2005. (Hina/AFP) - Američka senatorica HillaryClinton, supruga bivšega predsjednika Billa Clintona izjavila je usubotu da je "oprezno optimistična" u vezi sa stanjem u Iraku koji jeposjetila s izaslanstvom Senata.
BAGDAD, 19. veljače 2005. (Hina/AFP) - Američka senatorica Hillary Clinton, supruga bivšega predsjednika Billa Clintona izjavila je u subotu da je "oprezno optimistična" u vezi sa stanjem u Iraku koji je posjetila s izaslanstvom Senata.

"Oprezna sam jer ima previše izazova, jer ima previše iračkih susjeda koji nisu nužno skloni tomu da irački narod uspije u stvaranju multietničke i multireligijske demokracije", rekla je senatorica Clinton nakon sastanka s privremenim iračkim premijerom Iyadom Allawijem.

Supruga bivšeg predsjednika Clintona, aktualna senatorica iz države New York, smatra se najvećim favoritom za demokratsku predsjedničku nominaciju 2008. godine.

Izaslanstvo američkog senata u kojem je i republikanac John McCain posjetit će u nedjelju tri američke vojne baze u Iraku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙