FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Hrvatska večer" u Zuerichu 4. ožujka

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatske turističkezajednice (HTZ) sutra, 4. ožujka, u Zuerichu će se održati "Hrvatskavečer", na kojoj će biti predstavljena hrvatska turistička ieno-gastronomska ponuda, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) sutra, 4. ožujka, u Zuerichu će se održati "Hrvatska večer", na kojoj će biti predstavljena hrvatska turistička i eno-gastronomska ponuda, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

"Hrvatska večer", koja će se održati u ciriškom hotelu Marriot, okupit će, kako se očekuje, oko 160 sudionika, među kojima novinare te predstavnike svih važnijih švicarskih touroperatera, agencija, turističkih organizacija, diplomatskog zbora i javno-političkog života Švicarske.

Tijekom večeri bit će prikazan novi promotivni film resornog ministarstva i HTZ-a "Autocestom brže do hrvatske obale", u kojemu se ističe da je danas Hrvatska umrežena autocestama te da se sada puno brže stiže do njenih turističkih odredišta.

Uoči te večeri direktor Glavnog ureda HTZ-a održat će i konferenciju za novinare, na kojoj će predstaviti novosti u ovogodišnjoj hrvatskoj turističkoj ponudi.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙