FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"24 sata" novi dnevnik na hrvatskom medijskom tržištu

ZAGREB, 1. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatsko medijsko tržište od sutra ćebiti bogatije za nove dnevne novine "24 sata" koje pokreće austrijskamedijska kuća Styria Medien AG.
ZAGREB, 1. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatsko medijsko tržište od sutra će biti bogatije za nove dnevne novine "24 sata" koje pokreće austrijska medijska kuća Styria Medien AG.

Glavni urednik dnevnika "24 sata" je Matija Babić, a na novom projektu Styrije radi stotinjak ljudi, od kojih su 50 novinari.

"24 sata" izlazit će svakim danom na 40 do 50 stranica u boji, uz tri tjedna priloga, a stajat će tri kune. Novine su manjeg formata od uobičajenih dnevnih tiskovina na hrvatskom tržištu.

Upravo zbog cijene, praktičnog formata i, kako kaže, novog pristupa temama i načinu njihova prezentiranja, glavni urednik Babić očekuje veliki uspjeh.

"Riječ je o potpuno novom konceptu novina, usudio bih se reći čak i na svjetskoj razini. Očekujem da ćemo za godinu, dvije biti najčitaniji dnevni list u Hrvatskoj", kazao je Babić Hini.

U Styriji, tvrtki koja izdaje i Večernji list, najavljuju da će novine obrađivati dnevne događaje i teme iz svih područja života, uključivo politiku, gospodarstvo, šport i zabavu.

Prvi dio novina "News 24" donosit će najaktualnije vijesti iz Hrvatske, te susjednih država bivše Jugoslavije i svijeta.

Novine će svaki dan donositi potanko obrađenu temu, vijesti iz društva, sportska izvješća, dnevni savjetnik, nagrade za čitatelje, te rubrike o televizijskom, kinematografskom, klupskom i kazališnom programu.

Najavljeno je da će se "24 sata" objavljivati i na internetu, na adresi www.24sata.hr.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙