FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena studija Joze Vidakovića

BANJA LUKA, 10. veljače 2005. (Hina) - U Međunarodnom press-centru uBanjoj Luci u četvrtak je predstavljena druga knjiga banjolučkogsociologa i publicista Joze Vidakovića "Rat: zločin i/ili potreba"čiji je nakladnik Zavod za izdavanje udžbenika Republike Srpske (RS)iz Novog Sarajeva.
BANJA LUKA, 10. veljače 2005. (Hina) - U Međunarodnom press-centru u Banjoj Luci u četvrtak je predstavljena druga knjiga banjolučkog sociologa i publicista Joze Vidakovića "Rat: zločin i/ili potreba" čiji je nakladnik Zavod za izdavanje udžbenika Republike Srpske (RS) iz Novog Sarajeva.

O ovoj znanstvenoj studiji govorili su recenzenti dr Nenad Suzić i dr Dragoljub Krneta, ocjenjujući je kao "originalan analitički pristup fenomenu rata".

O knjizi se posebno pohvalno izrazio i dopredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda prof. dr Ivan Tomljenović, podsjećajući na prethodnu Vidakovićevu knjigu "Društveni konflikti" koja je preporučena kao dodatno nastavno štivo u srednjim školama.

Jozo Vidaković, koji se školovao u Osijeku, Križevcima i Sarajevu, najavio je i objavljivanje treće studije "Svi naši nacionalizmi", čiji će nakladnik također biti Zavod za izdavanje udžbenika Republike Srpske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙