FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Akademik Radman izložio svoje planove

SPLIT, 1. ožujka 2005. (Hina) - Akademik Miroslav Radman, utemeljiteljMediteranskog instituta za istraživanje života u Splitu, na kojem se ukrugu Ville "Dalmacije" do 7. svibnja trebaju završiti svi građevniradovi, izvijestio je danas gradonačelnika Miroslava Buličića isuradnike o planovima rada Instituta koji bi u svibnju trebao i početiraditi.
SPLIT, 1. ožujka 2005. (Hina) - Akademik Miroslav Radman, utemeljitelj Mediteranskog instituta za istraživanje života u Splitu, na kojem se u krugu Ville "Dalmacije" do 7. svibnja trebaju završiti svi građevni radovi, izvijestio je danas gradonačelnika Miroslava Buličića i suradnike o planovima rada Instituta koji bi u svibnju trebao i početi raditi.

Istaknuo je da će u radu Mediteranskog instituta za istraživanje života, u Znanstvenom vijeću kojeg su čak četiri nobelovca, sudjelovati najpoznatiji svjetski znanstvenici.

Prvi laboratorij utemeljit će i voditi znanstvenik s Harvarda, a mikrobiološki laboratorij Radman s kolegom sa Sorbonne.

Najavio je da će se u lipnju u Institutu pod pokroviteljstvom UNESCO-a održati prvi znanstveni skup iz bioetike na kojem će se početi usklađivati bioetičke norme za jugoistočnu Europu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙