FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena druga faza radova na izgradnji Mediteranskog instituta

SPLIT, , 11. veljače 2005. (Hina) - U krugu vile Dalmacija danas jepočela druga faza radova na objektu Mediteranskog instituta zaistraživanje života, a vodit će ga akademik Miroslav Radman. Radove jeotvorio državni tajnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa,Slobodan Uzelac, koji je izrazio veliko zadovoljstvo nastavkom radova,nakon svih problema, na tom, rekao je, za cijelu Hrvatsku iznimnoznačajnom institutu.
SPLIT, , 11. veljače 2005. (Hina) - U krugu vile Dalmacija danas je počela druga faza radova na objektu Mediteranskog instituta za istraživanje života, a vodit će ga akademik Miroslav Radman. Radove je otvorio državni tajnik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, Slobodan Uzelac, koji je izrazio veliko zadovoljstvo nastavkom radova, nakon svih problema, na tom, rekao je, za cijelu Hrvatsku iznimno značajnom institutu.

Dodao je da je jučer razgovarao s akademikom Radmanom, koji će od svibnja početi opremati zgradu Instituta. "Radovi ne bi bili mogući bez zauzimanja ministra Primorca, hvatske Vlade, Sveučilišta u Splitu, Grada i državne uprave u Županiji, rekao je dodajući da će ako vrijeme posluži biti gotovi do 1. svibnja.

Rektor splitskog Sveučilišta Ivan Pavić naveo je da će ova, završna faza izgradnje Instituta koštati 22 milijuna kuna, da je otprilike toliko i dosada potrošeno, a da se ne može procijeniti vrijednost lokacije koju je Institutu dao Grad Split.

Zgrada Instituta prostirat će se na 3500 četvornih metara, a svečano otvaranje najavljeno je za 7. svibnja ove godine, na Dan sv. Duje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙