FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio direktora Radija Metković

ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je direktora Radija Metković Ninu Ercega, koji gaje izvijestio o problemu koji imaju s produljenjem koncesije, priopćioje danas Ured predsjednika RH.
ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je direktora Radija Metković Ninu Ercega, koji ga je izvijestio o problemu koji imaju s produljenjem koncesije, priopćio je danas Ured predsjednika RH.

Nino Erceg je istaknuo kako je Radio Metković lokalna postaja koja radi još od 1991., međutim, Vijeće za elektroničke medije odlučilo je koncesiju dati drugom radiju koji, kako se navodi u priopćenju, čak nije u potpunosti zadovoljio uvjete navedene u natječaju, zbog čega je Radio Metković i pokrenuo upravni spor.

Predsjednik Mesić je izrazio potporu njihovu nastojanju da nastave s radom te je naglasio kako je za razvoj demokracije i slobode medija bitan rad i lokalnih medija koji ispunjavaju svoju informativnu ulogu, stoji na kraju priopćenja iz Ureda predsjednika RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙