FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poljoprivrednici iz prosvjedovali kod Izačića i Metkovića

SARAJEVO,22. veljače(Hina) - Poljoprivrednici iz Bosne i Hercegovineokupili su se u utorak na prosvjedima na graničnim prijelazima sHrvatskom kod Izačića i Metkovića kako bi još jednom zatražili izmjeneugovora o slobodnoj trgovini između dviju zemalja, potvrdio jepredsjednik Udruženja poljprivrednika u BiH Ranko Bakić.
SARAJEVO,22. veljače(Hina) - Poljoprivrednici iz Bosne i Hercegovine okupili su se u utorak na prosvjedima na graničnim prijelazima s Hrvatskom kod Izačića i Metkovića kako bi još jednom zatražili izmjene ugovora o slobodnoj trgovini između dviju zemalja, potvrdio je predsjednik Udruženja poljprivrednika u BiH Ranko Bakić.

On je lokalnim medijima izjavio da su ranije najavljena simbolična prosvjedna okupljanja u cijelosti uspjela te da ih treba shvatiti kao poticaj predstavnicima Vijeća ministara BiH da tijekom razgovora u Zagrebu zatraže izmjenu trgovinskog režima s Hrvatskom.

"Tražimo da se uvedu carine na proizvode iz Hrvatske a da Hrvatska uvaži našu inferiornost i ne uvodi carine na naše proizvode kako bismo izravnali platni deficit", kazao je Bakić.

Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) je priopćio da je zbog okupljanja prosvjednika granični prijelaz Doljani prema Metkovću zatvoren za promet od 10 sati dok je prijelaz Izačić zatvoren samo za teretna vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙