FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ American kartica ujedno i članska kartica HUOJ-a

ZAGREB, 22. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za odnose s javnošću(HUOJ) i PBZ American Express sklopili su Ugovor o suradnji temeljemkojeg će American Express kartica ujedno biti i članska iskaznicaHUOJ-a.
ZAGREB, 22. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) i PBZ American Express sklopili su Ugovor o suradnji temeljem kojeg će American Express kartica ujedno biti i članska iskaznica HUOJ-a.

Budući da kartice služe kao članske iskaznice na njima je ispod imena i prezimena člana utisnuto i ime udruge HUOJ, a moći će ih dobiti svi članovi udruge bez plaćanja upisnine i godišnje članarine za sve godine korištenja kartice dok će studenti članovi HUOJ-a dobiti posebnu Start Card, navodi se u zajedničkom priopćenju.

Nova članska kartica osigurat će i dodatne pogodnosti kod tvrtki ili ustanova s kojima HUOJ već ima ili će dogovoriti poslovnu suradnju, napominje se.

HUOJ je stručna udruga koja okuplja djelatnike koji se bave poslovima odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama u Hrvatskoj.

American Express jedan je od najpoznatijih svjetskih kartičarskih brandova, a PBZ American Express u Hrvatskoj ima više od 400.000 korisnika, a plaćanje je moguće na više od 42.000 prodajnih mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙