FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luković o poslovanju ZABA-e s malim i srednjim poduzetništvom

ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Zagrebačka banka (ZABA) međuklijentima ima oko 60 tisuća malih i srednjih poduzetnika, a uz općuponudu, poput svih kreditnih linija, kreditnih kartica, uslugaleasinga i sl., Banka je od ove godine, uvođenjem univerzalnog paketa"1 za sve" za male poduzetnike, započela i s dodatnom specijalizacijomza poslovanje s tim segmentom gospodarstva.
ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Zagrebačka banka (ZABA) među klijentima ima oko 60 tisuća malih i srednjih poduzetnika, a uz opću ponudu, poput svih kreditnih linija, kreditnih kartica, usluga leasinga i sl., Banka je od ove godine, uvođenjem univerzalnog paketa "1 za sve" za male poduzetnike, započela i s dodatnom specijalizacijom za poslovanje s tim segmentom gospodarstva.

Rekao je to danas predsjednik Uprave Zagrebačke banke Franjo Luković na susretu s Udrugom malih i srednjih poduzetnika Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) na temu financiranja poduzetništva.

Luković je rekao da će ZABA nastaviti s jačanjem specijalizacije s tim vrlo vitalnim segmetom hrvatskog gospodarstva, iako poslovanje s malim i srednjim poduzetništvom predstavlja određeni rizik.

Kazao je i kako, govoreći o velikih bankama u Hrvatskoj, niti jednu od njih ne ograničava raspoloživost kapitala, ali je napomenuo da to mogle učiniti eventualne dodatne restrikcije središnje banke, nastavi li se daljnje povećanje vanjske zaduženosti.

Među ostalim, Luković je rekao i kako Zagrebačka banka pokušava kupiti neku od banaka u Srbiji, no nije naveo nikakve detalje, kao niti ime banke za koju je ZABA zainteresirana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙