FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: ne krećite na put ili ga bar odgodite

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Zbog snježnog nevremena koje jenoćas zahvatilo gotovo cijelu zemlju Hrvatski autoklub (HAK) i daljepoziva vozače da bez prijeke potrebe ne kreću na put, ili da baremodgode putovanje.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Zbog snježnog nevremena koje je noćas zahvatilo gotovo cijelu zemlju Hrvatski autoklub (HAK) i dalje poziva vozače da bez prijeke potrebe ne kreću na put, ili da barem odgode putovanje.

Posvuda je obavezna upotreba zimske opreme. Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom trenutno nema slobodnog pravca kojim mogu doći iz središnje Hrvatske prema Kvarneru i Istri kao i prema Dalmaciji te obrnuto, javio je HAK u 8,40 sati.

Jadranskom magistralom duž dionice Bakar-Novi Vinodolski-Senj te Krčkim mostom ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli. Zbog snijega na kolniku i poledice za sav je promet zatvorena magistralna dionica Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena te D506 Dobroselo-Mazin, a situaciju pogoršava jaka bura. Zatvorena je i cesta Meja-Oštrovica.

Od 4,45 satio preko GP Bregana ne smiju prometovati vozila iznad 3,5 tona. Od 4,30 sati zabranjen je promet svim teretnjacima preko GP Jurovski Brod-Metlika. Povremeno je pojačan izlaz teretnih preko GP Bregana i Macelj.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres još je u prekidu, pa svima koji putuju na Cres savjetuje se da voze preko Krka i koriste trajekt Valbiska-Merag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙