FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Lažna dojava po podmetnutoj bombi

MOSTAR, 17. veljače 2005. (Hina) - U zgradu u kojoj je u Mostarusmještena vlada Hercegovačko-neretvanske županije u petak je pristiglaanonimna telefonska dojava o tome kako se u njoj nalazi podmetnutaeksplozivna naprava, no policijskom pretragom zgrade nije pronađennikakav eksploziv, rekao je u petak u izjavi za HINA-u glasnogovornikunutarnjih poslova hercegovačko-neretvanske županije Dražen Mustapić.
MOSTAR, 17. veljače 2005. (Hina) - U zgradu u kojoj je u Mostaru smještena vlada Hercegovačko-neretvanske županije u petak je pristigla anonimna telefonska dojava o tome kako se u njoj nalazi podmetnuta eksplozivna naprava, no policijskom pretragom zgrade nije pronađen nikakav eksploziv, rekao je u petak u izjavi za HINA-u glasnogovornik unutarnjih poslova hercegovačko-neretvanske županije Dražen Mustapić.

Zgrada županijske uprave smještena je u samom središtu Mostara, a dojava o podmetnutoj eksploziji uznemirila je Mostarce.

Prema Mustapićevim riječima, za vrijeme dvosatne pretrage koju su obavili pripadnici protuterorističkog odjela MUP-a Hercegovako-neretvanske županije bio je zabranjen ulazak u ovu zgradu.

Ustanovljeno je kako je ova lažna dojava upućena s jedne javne telefonske govornice u Mostaru, dodao je Mustapić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙