FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Katolički tjednik odbacuje optužbe iz Hrvatske

MOSTAR , 4. veljače 2005. (Hina) - Katolički tjednik Vrhbosanskenadbiskupije u najnovijem broju je ocijenio nekorektnim trend uRepublici Hrvatskoj u kojem se problematizira trošenje novca unedavnom drugom krugu hrvatskih predsjedničkih izbora, za što seokrivljuje bosanskohercegovačke Hrvate.
MOSTAR , 4. veljače 2005. (Hina) - Katolički tjednik Vrhbosanske nadbiskupije u najnovijem broju je ocijenio nekorektnim trend u Republici Hrvatskoj u kojem se problematizira trošenje novca u nedavnom drugom krugu hrvatskih predsjedničkih izbora, za što se okrivljuje bosanskohercegovačke Hrvate.

"U cijeloj svojoj povijesti ugled Hrvatske stvarali su i bosanskohercegovački Hrvati, pa nitko u svijetu, a mnogi i u Hrvatskoj ne znaju za njihovo stvarno podrijetlo, nego ih jednostavno pripisuju Hrvatskoj", piše Katolički tjednik. Također se ističe da Hrvatska kao država pozitivno posluje upravo s Bosnom i Hercegovinom, te da najviše novca pritom u Hrvatsku usmjeravaju Hrvati iz BiH "kupujući hrvatsko".

Katolički tjednik ističe da bosanskohercegovački Hrvati radeći u svijetu i Europi doznačuju "toliko potrebnih deviza u Hrvatsku preko članova svojih obitelji koje žive u Hrvatskoj".

"Kad je Hrvatska napadnuta istog trenutka su Hrvati iz BiH došli braniti Hrvatsku", podsjeća Katolički tjednik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙