FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Slovaka skinuli do gola tražeći gotovinu

ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - Jedan Slovak nije ni slutio da će gaizlazak u zagrebački noćni klub stajati udarca šakom u trbuh,ponižavajućeg skidanja do gola, zatočenja i "zaplijene" novca,mobitela i osobnih dokumenata.
ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - Jedan Slovak nije ni slutio da će ga izlazak u zagrebački noćni klub stajati udarca šakom u trbuh, ponižavajućeg skidanja do gola, zatočenja i "zaplijene" novca, mobitela i osobnih dokumenata.

Slovak, kojemu zagrebačka policija nije otkrila identitet ni dob, bio je gost noćnog kluba u Hebrangovoj ulici u noći s 12. na 13. veljače. Večer je, kako je danas izvijestila policija, proveo u društvu poslovnog partnera iz Hrvatske, konzumirajući razna skupocjena alkoholna pića, primjerice šampanjac Don Perignin i konjak Martel. Oko 1 sat u noći poslovni je partner napustio Slovaka kojemu su sat vremena kasnije priopćili da je dužan oko 44 tisuće kuna.

Kako kod sebe nije imao toliko gotovine, 48-godišnjem vlasniku kluba A. J. ponudio je jednu od svojih valjanih kreditnih kartica, no ovaj je to odbio. U policiji kažu da je 24-godišnji voditelj kluba potom šakom u trbuh udario Slovaka, uhvatio ga za ruke i na silu odvukao u prostoriju unutar kluba. Tu mu je naredio da skine svu odjeću, pregledao mu džepove i uzeo novčanik s novcem i dokumentima te mobitel.

Voditelj kluba je potom izašao, zaključavši razodjenutog Slovaka u prostoriji. Nakon nekog vremena nesretnog su Slovaka pustili, rekavši da će mu vratiti otuđene stvari kada plati nepodmireni račun.

Slovak je slučaj prijavio policiji koja je vlasnika i voditelja noćnog kluba nakon kriminalističke obrade osumnjičila za kazneno djelo protupravne naplate.

Policija nije objavila je li i tko je platio poveći račun za konzumaciju u noćnom klubu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙