FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zahtjev za prijenos 7 posto dionica HT-a i INA-e u Fond hrvatskih branitelja

ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - U Ministarstvu obitelji, braniteljai međugeneracijske solidarnosti danas je održana 15. sjednica Upravnogodbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovanjihovih obitelji, kojoj su nazočili i predstavnici Erste investad.o.o., društva za upravljanje Fondom, i Ministarstva financija.
ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - U Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti danas je održana 15. sjednica Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, kojoj su nazočili i predstavnici Erste investa d.o.o., društva za upravljanje Fondom, i Ministarstva financija.

Budući da je utvrđeno kako su ispunjeni svi formalnopravni uvjeti, sa sjednice je poslan zahtjev Vladi s prijedlogom Odluke o prijenosu u Fond bez naplate sedam posto dionica HT-Telekoma, po Zakonu o privatizaciji HT-a.

Također je dogovoreno da se Vladi dostavi zahtjev da utvrdi ispunjenost formalnopravnih uvjeta potrebnih za prijenos sedam posto Ininih dionica bez naplate u Fond hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙