FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IDS uvjeren u odličan rezultat na lokalnim izborima

PULA,14. veljače 2005.(Hina) - Predsjednik Savjeta Istarskogademokratskog sabora (IDS) Valter Drandić izrazio je danas uvjerenjekako će IDS i SDP zajedno izići na lokalne izbore i ponovno preuzetivlast u Puli, najavivši da će za desetak dana biti predstavljenanjihova koalicija i potpisan koalicijski sporazum.
PULA,14. veljače 2005.(Hina) - Predsjednik Savjeta Istarskoga demokratskog sabora (IDS) Valter Drandić izrazio je danas uvjerenje kako će IDS i SDP zajedno izići na lokalne izbore i ponovno preuzeti vlast u Puli, najavivši da će za desetak dana biti predstavljena njihova koalicija i potpisan koalicijski sporazum.

"Kandidate na zajedničkoj listi još nismo odredili, a jedino su raspoređena mjesta", rekao je Drandić na konferenciji za novinstvo.

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić rekao je kako je "IDS i nakon 15 godina djelovanja čvrst i stabilan, na istim temeljima i načelima na kojima je osnovan", te "i na sljedećim lokalnim izborima kani postići odličan rezultat".

Ustvrdio je da je u istarskim gradovima u kojima IDS ne obnaša vlast "pravi kaos", spomenuvši Pulu i Novigrad.

Jakovčić je također ocijenio kako je IDS od 1992. najpostojanija politička stranka u Hrvatskom saboru s uvijek jednakim brojem zastupnika, četiri, što, kako je rekao, nije slučaj s ostalim parlamentarnim strankama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙