FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 12. veljače

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu,12. veljače:
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 12. veljače:

ZAGREB - Okrugli stol Hrvatske stranke prava (HSP) pod nazivom "Kako riješiti granične sporove sa Slovenijom", na kojoj će, uz ostalo, sudjelovati akademici Vladimir Ibler i Davorin Rudolf, pomoćnik ministra vanjskih poslova Damir Kuštrak, pomoćnica ministrice za europske integracije i tajnica pregovaračkog tima s EU Tamara Obradović, predsjednik Odbora za europske integracije Hrvatskog sabora Neven Mimica te Milijan Sesar i Tonči Tadić iz HSP-a, (10 sati, Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2).

PAZIN - Konferencija za novinare predsjednika SDP-a Ivice Račana i predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića koja će se održati nakon sastanka o suradnji dviju stranaka i nastupu na predstojećim lokalnim izborima, (15,30 sati, Motel Lovac).

ZAGREB - Premijera opere "Tristan i Izolda" Richarda Wagnera u režiji Nijemca Jochena Zoernera Erda. Ta je opera u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu praizvedena godien 1917. , (16 sati, HNK, Trg maršala Tita).

ČAKOVEC - Sudionici Radionice o provedbi nacionalnog programa za Rome, Vladinog Ureda za nacionalne manjine, posjetit će sutra romsko naselje Kuršanec, u blizini Čakovca. Također će posjetiti dječji vrtić "Pirgo" u Čakovcu te u hotelu "Park" u Čakovcu razmotriti Izvješće o provedbi Nacionalnog programa za Rome u Međimurskoj županiji.

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙