FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hak: zbog jakog vjetra pojedine dionice zatvorene

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Dionica autoceste Rijeka-Zagreb, odKikovice do čvora Delnice zbog olujnog vjetra zatvorena je za teretnavozila teža od 3.5t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom iautobuse, izvijestio je jutrso Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Dionica autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do čvora Delnice zbog olujnog vjetra zatvorena je za teretna vozila teža od 3.5t, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse, izvijestio je jutrso Hrvatski autoklub.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste Split-Zagreb, između tunela Sv. Rok i čvora Zadar 2 i prometuje se uz smanjenu brzinu.

Dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv.Marija Magdalena, zbog jake bure i dalje je zatvorena za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle.

Na području Varaždinske, Međimurske i Zagrebačke županije te na cestama u Slavoniji magla ponegdje smanjuje vidljivost i do 100m. Na cestama u unutrašnjosti zbog niskih temperatura, posebice na usjecima, prijevojima i mostovima, moguća je poledica. Mjestimice u gorju ima ugaženog ili raskvašenog snijega, pa je zimska oprema preporučena.

Na državnoj cesti Saborsko-Poljanak-Selište i dalje je na snazi zabrana vožnje za priključna vozila, a obavezna upotreba zimske opreme za sva ostala.

Odrone zemlje i kamenja, a mjestimično i snijega na kolnike, treba očekivati na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te duž Istarskog ipsilona.

Graničnim se prijelazima prometuje nesmetano.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi osobna vozila i teretna do 3,5t, a ostala vozila mogu doći preko Krka linijom Valbiska-Merag.

Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙