FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Krčki most zbog jakog vjetra zatvoren za I. skupinu vozila

ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Krčki je most zbog jakog vjetrazatvoren za I. skupinu vozila autobusi na kat, motocikle i vozila skamp kućicom, a jak vjetar puše i dionicom autoceste A6,Rijeka-Zagreb, od Orehovice do tunela Tuhobić, izvijestio je u 15 satiHrvatski autoklub.
ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Krčki je most zbog jakog vjetra zatvoren za I. skupinu vozila autobusi na kat, motocikle i vozila s kamp kućicom, a jak vjetar puše i dionicom autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Orehovice do tunela Tuhobić, izvijestio je u 15 sati Hrvatski autoklub.

Zbog snijega koji od jutros pada u većem dijelu unutrašnjosti a i priobalja za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zabranjen je promet starom cestom kroz Gorski Kotar na dijelu Zdihovo-Delnice-Gornje Jelenje, državnim cestama D1 dionica Drežničko Selište-Plitvice-Udbina-Knin (Slunj-preko Plitvičkih Jezera do Knina), D23 Jezerane-obilazak tunela Mala Kapela-Žuta Lokva-Senj, D25 Korenica-Gospić-Karlobag, D27 Gračac-Obrovac, D218 Utrić-Donji Srb, D 506 Bruvno-Donji Lapac, D217 G. Vaganac-Ličko Petrovo Selo, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D522 Udbina-Lovinac, D42 Saborsko-Poljanak-Selište, D52 Špilnik-Č. Klanac, dok kamioni moraju imati postavljene lance na pogonskoj osovini a ostala vozila prometuju uz zimsku opremu.

Na svim cestama u Lici, Gorskom kotaru kao i dionicom Jadranske magistrale Senj-Sveta Marija Magdalena obavezna je upotreba zimske opreme za sva vozila.

Snijeg povremeno i mjestimice pada i u cijeloj Karlovačkoj, većem dijelu Sisačko-moslavačke, na području Zagrebačke županije. Na spomenutim područjima te u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Istri i Dalmaciji kolnici su mokri i skliski te mjestimice zasniježeni, stoga se za sva vozila preporuča zimska oprema.

Županijska cesta ŽC 5169, Lapac-Bjelopolje, preko Frkašića, zatvara se za sav promet.

Magla i sumaglica mjestimice smanjuje vidljivost na području općina Vrbovsko, Delnice i Gornje Jelenje.

Zbog teže prometne nesreće u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na državnoj cesti D43 u mjestu Dapci prometuje se jednim kolničkim trakom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙