FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatvorena dionica Jadranske magistrale

ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Zbog jakog vjetra od 12 satizatvorena je dionica Jadranske magistrale Bakar-Senj-Karlobag-SvetaMarija Magdalena za I. kategoriju vozila: autobuse na kat, vozila skamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Zbog jakog vjetra od 12 sati zatvorena je dionica Jadranske magistrale Bakar-Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena za I. kategoriju vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Stara cesta Rijeka-Zagreb na dionici Zdihovo-Gornje Jelenje otvorena je za sva vozila, uz obaveznu zimsku opremu, dok samo osobna vozila mogu cestom Gospić-Karlobag. Za sva ostala vrijedi zabrana.

U istočnoj Slavoniji zbog mjestimice ugaženog snijega na kolniku prometuje se usporeno, osobito na D4 od Županje do Bajakova, a za sav je promet zatvorena cesta ŽC Kutjevo-Orahovica.

Sve kategorije vozila slobodno prometuju autocestama A1 Zagreb-Split i A6 Rijeka-Zagreb, jednako kao i svim mostovima na Jadranu.

Vozači se upozoraju na bočne udare jakog vjetra duž dionice autoceste Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, a puše i na širem zadarskom području.

Kamioni s prikolicom i tegljači s poluprikolicom još ne smiju prometovati cestama D25 Korenica-Gospić, D27 Gračac-Prezid-Obrovac, te cestom Baćina-Kobiljača. Za vožnju po tim cestama manji kamioni i autobusi moraju imati lance barem na pogonskim kotačima, a ostali zimsku opremu.

Promet još nije dopušten ŽC516 Bjelopolje-Donji Lapac i D52 Borje-Vrhovine-Zalužnica.

Vozila iznad 7,5 t ne smiju koristiti D218 Užljebić-Donji Lapac-Doljani.

Granični prijelaz Tovarnik od 12 sati je zatvoren za sva vozila zbog izvlačenja teretnog vozila, vozila se preusmjeravaju na Ilok. Izvlačenje bi trebalo završiti oko 15 sati.

Promet graničnim prijelazima, osobito onima u Posavini, te GP-om Bajakovo, zbog stanja kolnika je nešto sporiji, a pošto je uglavnom rijedak, nema većih poteškoća.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila. Ostali trajekti zasad plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙