FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarski gradonačelnik primio predstavnike tvrtke Tele2

VUKOVAR,13. siječnja 2005.(Hina) - Vukovarski gradonačelnik VladimirŠtengl primio je danas predstavnike hrvatsko-švedskog konzorcijaTele2, kojemu je odlukom Vijeća za telekomunikacije potkraj prosincaprošle godine dodijeljena koncesija za treću pokretnu mrežu, priopćioje gradonačelnikov Ured.
VUKOVAR,13. siječnja 2005.(Hina) - Vukovarski gradonačelnik Vladimir Štengl primio je danas predstavnike hrvatsko-švedskog konzorcija Tele2, kojemu je odlukom Vijeća za telekomunikacije potkraj prosinca prošle godine dodijeljena koncesija za treću pokretnu mrežu, priopćio je gradonačelnikov Ured.

"Grad Vukovar pozdravlja odluku predstavnika Tele2 da kao treći mobilni operater svoj pozivni centar smjesti upravo na našem području, što jamči 300 novih radnih mjesta s krajnjim rokom od dvije godine", navodi se u priopćenju.

U tijeku razgovora gradonačelnika s predstavnicima hrvatsko-švedske tvrtke izraženo je zadovoljstvo ponuđenim lokacijama za pozivni centar, ističe se, uz ostalo, u priopćenju.

Tele2 su predstavljali Borislav Škegro, direktor tvrtke "Quaestusa" koja koordinira devet hrvatskih tvrtaka udruženih u konzorcij "Treća sreća", koji je stajao iza ponude Tele2, i Frank Heijmink, direktor Tele2.

Vijeće Agencije za telekomunikacije dodijelilo je koncesiju za treću pokretnu mrežu Tele2 na rok od 20 godina. Za prvu godinu iskorištavanja koncesije Tele2 trebao bi platiti 172 milijuna kuna, a u idućih 19 godina plaćat će naknadu od jedan posto ukupna prihoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙