FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA: na autocesti Zagreb - Split otvorene postaje Kozjak

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska naftna kompanija INA danasje na autocesti Zagreb-Split otvorila nove benzinske postaje Kozjak -sjever i jug.
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska naftna kompanija INA danas je na autocesti Zagreb-Split otvorila nove benzinske postaje Kozjak - sjever i jug.

INA je u gradnju postaja Kozjak uložila 11,5 milijuna kuna, gradnja je trajala sedam mjeseci, uz poštivanje najstrožih ekoloških standarda, izvijestili su iz Ine.

Postaje su opremljene spremnicima s dvostrukom stijenkom i uređajima za kontrolu nepropusnosti kao i kanalizacijskim sustavom, te odjeljivačima koji imaju mogućnost skupljanja i pročišćavanja potencijalno zauljene vode s prometnica postaje.

Svaka od benzinskih postaja Kozjak zauzima 5.500 kvadratnih metara površine, u sastavu postaje nalazi se 200 kvadrata skladišnog prostora za pet vrsta goriva i ukapljeni naftni plin, a uz sve vrste derivata bit će opremljene s preko tisuću artikala široke potrošnje.

Postaje će raditi non - stop, a uz sve vrste derivata bit će opremljene s preko tisuću artikala široke potrošnje.

Kozjak je treća lokacija na kojoj se nalaze Inine postaje na autocesti Zagreb-Split, na kojoj se nalaze i Inine postaje Brinje - istok i zapad, te Zir- istok i zapad.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙