FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

DUBROVNIK - Na graničnom prijelazu Karasovići jučer u 13,45 sati zaustavljeno je teretno vozilo talijanskih registracijskih oznaka u kojemu je pronađena velika količina marihuane. Ivan Kukrika, načelnik Ureda načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, izjavio je kako je najvjerojatnije riječ o otprilike 250 kilograma marihuane, ali da će točna količina biti poznata nakon što završi očevid. Marihuana je otkrivena, rekao je Kukrika, tijekom rutinske kontrole vozila, kada je primijećen tzv. dvostruki krov na teretnom vozilu u kojemu su otkrivene hermetički zatvorene vreće s marihuanom. Vozilo je stiglo iz smjera Crne Gore. Dvojica vozača, obojica talijanski državljani, privedeni su i nad njima se provodi kriminalistička obrada.

ZAGREB - Krajem studenoga prošle godine hrvatski je inozemni dug iznosio 28,5 milijardi dolara, što je 4,94 milijarde više nego krajem 2003., najnoviji su podaci Hrvatske narodne banke. U odnosu pak na kraj studenoga 2003. vanjski je dug u studenom prošle godine bio nominalno veći za 31,7 posto, ili za 6,87 milijardi dolara. Statistika središnje banke pokazuje da je samo u studenome vanjski dug povećan za 1,2 milijarde dolara u odnosu na mjesec prije, a tom rastu najviše je pridonio rast zaduženja banaka, potom ostalih sektora, odnosno poduzeća, te rast vanjskog zaduženja države.

ZAGREB - Motorni benzini od danas će na Ininim benzinskim postajama biti skuplji za prosječno 2,2 posto, eurodizel će poskupiti za 1,9 posto, dok se cijene dizela, plavog eurodizela i lož ulja neće mijenjati, izvijestili su danas iz Ine. Od 1. veljače do 7. veljače, motorni benzin s olovom Super 98 na Ininim će se benzinskim postajama prodavati po 7,70 kuna po litri. Za 2,2 posto poskupit će sve ostale vrste motornih benzina, pa će se bezolovni Eurosuper 95 prodavati po 7,11 kuna, bezolovni Super 95 po 7,01 kunu, a bezolovni Super Plus 98 po 7,27 kuna. Eurodizel i od sutra će se prodavati po 6,31 kunu po litri.

SPLIT - Policija je podnijela još jednu kaznenu prijavu protiv bivše predsjednice Općinskog suda u Supetru Ivane Domić (41) pod sumnjom da je počinila kažnjiva djela zloporabe položaja i ovlasti, prijevaru i zloporabu povjerenja, oštetivši vlasnike zemljišta na Braču za oko dva milijuna kuna, izvijestila je jučer splitsko-dalmatinska Policijska uprava. Policija je priopćila, ne navodeći identitet osumnjičenika, kako je ponovno prijavila i odvjetnika Zorana Vulovića (48) zbog zloporabe povjerenja svojih klijenata u predmetu koji je vodila sutkinja Domić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙