FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovence zanima seksualni život političara

LJUBLJANA,10. veljače(Hina) - Mediji imaju pravo otkrivati intimniživot, pa i pojedinosti o seksualnom životu slovenskih političara,presudila je većina gledatelja glasujući putem telefona na pitanjepostavljeno na kraju emisije komercijalne televizijske postajePOP-TV. (Hina) xfl ydgk
LJUBLJANA,10. veljače(Hina) - Mediji imaju pravo otkrivati intimni život, pa i pojedinosti o seksualnom životu slovenskih političara, presudila je većina gledatelja glasujući putem telefona na pitanje postavljeno na kraju emisije komercijalne televizijske postaje POP-TV.

Emisija u kojoj su sudjelovali novinari i pravnici bila je posvećena nedavnoj seksualnoj aferi zastupnika u parlamentu koju je objavio jedan domaći tabloid.

Stajalište da je otkrivanje intimnih pojedinosti iz života političara interesu javnosti podržalo je 52 posto od 27.000 gledatelja koji su glasovali, 46 posto ih je ocijenilo da je intimni život političara privatna stvar, a dva posto je pitanje nazvalo irelevantnim.

Novinar tabloida "Slovenske novice" Bojan Požar koji je objavio priču o spomenutom zastupniku i njegovom navodnom sudjelovanju na ljubljanskoj "swingerskoj sceni" rekao je da je objavu diktirao javni interes jer je političar svoj seksualni život organizirao u radno vrijeme, te pri tom koristio državno računalo i službeni mobitel. Urednik tabloida Marjan Bauer dodao je da će priče iz života istaknutih javnih osoba i dalje biti dio njihove uredničke politike.

(Hina) xfl ydgk

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙