FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rupel: Slovenija podupire put Hrvatske u EU

BEČ, , 14. siječnja 2005. (Hina) - Slovenija podupire put Hrvatske uEuropsku uniju, rekao je slovenski ministar vanjskih poslova DimitrijRupel u petak u Beču.
BEČ, , 14. siječnja 2005. (Hina) - Slovenija podupire put Hrvatske u Europsku uniju, rekao je slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel u petak u Beču.

"Slovenija podupire Hrvatsku na putu u punopravno članstvo Europske unije", izjavio je šef slovenske diplomacije izrazivši nadu da će Hrvatska ispuniti sve zahtjeve Europske unije, te da će pregovori trajati što kraće i da će Slovenija i Hrvatska biti dobri susjedi i partneri i prijatelji u europskoj obitelji država.

O bilateralnim odnosima dviju susjednih država, kazao je da su uglavnom dobri, te izrazio nadu da će se poboljšati. "Mi polazimo sa stajališta da ono što je dobro treba iskoristiti, a ono što je na neki načni problematično, ne treba miješati s dobrim", rekao je slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel za Hinu i Hrvatski radio u Beču, nakon sudjelovanja na konferenciji za strane novinare akreditirane u Austriji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙