FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski tabloid razotkrio zastupnika-razvratnika

LJUBLJANA,4. veljače(Hina) - Zastupnika u slovenskom parlamentu idugogodišnjeg gradonačelnika Kopra Aurelija Jurija tiražni jeljubljanski tabloid "Novice" razotkrio kao seksualnog razvratnika kojije preko interneta nudio i tražio seksualne usluge "u troje". (Hina)xfl ydj
LJUBLJANA,4. veljače(Hina) - Zastupnika u slovenskom parlamentu i dugogodišnjeg gradonačelnika Kopra Aurelija Jurija tiražni je ljubljanski tabloid "Novice" razotkrio kao seksualnog razvratnika koji je preko interneta nudio i tražio seksualne usluge "u troje".

Novinar "Slovenskih novica" krenuo je tragom informacije da se Juri pod različitim nadimcima pojavljuje u "svingerskim" internet chat-raspravama gdje se razmjenjuju informacije o grupnom seksu, a onda mu namjestio "zamku".

Objavljen je anonimni oglas u kojem se za grupni seks javljaju zainteresirani 44-godišnji muškarac i 25-godišnja djevojka.

Juri se onda, objavio je tabloid, javio na takvu ponudu u kojoj je zainteresiranog muškarca u ponuđenoj svingerskoj trojci glumio njihov novinar. Juri je nasjeo, pristao na seks, i u telefonskom razgovoru s novinarom otkrio niz podataka o svom seksualnom životu i svojoj obitelji.

List je u svom izdanju sve to objavio, kao i nekoliko fotografija na kojima je u škakljivim pozama navodno Juri jer je osoba na fotografiji "maskirana crnom vrpcom preko očiju". Napisano je da bivši koparski gradonačelnik na slovenskoj svingerskoj sceni sudjeluje najmanje osam godina. Zanimljivo je također da se Juri za ugovaranje susreta sa svingerskim parovima služio službenim mobitelom i računalom.

Priču su preuzeli i elektronski mediji. Neki misle da stvar ima političku režiju, a ljubljanski "Dnevnik", sklon Juriju, cijelu je stvar označio kao "politički medijski atentat".

Sam Juri u priopćenju za javnost događaje nije eksplicitno zanijekao. Aferu komplicira činjenica što je riječ o muškarcu u više nego zrelim godinama (51) i obiteljskom čovjeku.

Aurelio Juri zastupnik je Udružene liste Socijalnih demokrata (ZLSD) koja je nakon zadnjih izbora prošle godine prešla u opoziciju, a u stranci je poznat kao pripadnik lijevog krila. Jedan je od rijetkih koji je izražavao protivljenje ulasku Slovenije u NATO savez.

(Hina) xfl ydj

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙