FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: EUFOR postavio nadzornu točku na prijevoju Makljen

MOSTAR, 24. siječnja 2005. (Hina) - Pripadnici mirovnih snaga EU-a uBosni i Hercegovini (EUFOR) postavili su u ponedjeljak poslijepodnekontrolnu točku na prometnom prijevoju Makljen, nedaleko općineProzor-Rama, provodeći operaciju koja nije povezana s uhićenjimaoptuženih za ratne zločine nego s "prekidanjem mreže organiziranogkriminala".
MOSTAR, 24. siječnja 2005. (Hina) - Pripadnici mirovnih snaga EU-a u Bosni i Hercegovini (EUFOR) postavili su u ponedjeljak poslijepodne kontrolnu točku na prometnom prijevoju Makljen, nedaleko općine Prozor-Rama, provodeći operaciju koja nije povezana s uhićenjima optuženih za ratne zločine nego s "prekidanjem mreže organiziranog kriminala".

"Ove rutinske operacije otkrivanja nezakonitih aktivnosti su doprinos EUFOR-a u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije", objavljeno je iz EUFOR-a.

Tijekom provjere automobila vojnici EUFOR-a kontroliraju dokumente putnika a u pojedinim slučajevima temeljito pregledavaju vozače i vozila.

"Ova operacija nije povezana s optuženima za ratne zločine, nego se odnosi na prekidanje mreže organiziranog kriminala", pojašnjeno je iz EUFOR-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙