FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Končar-INEM u 2004. ostvario 136 milijuna prihoda

ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) Zagrebačka tvrtka Končar Elektronikai informatika (Končar-INEM), po prelimininarnim je rezultatima,ostvarila lani više od 136 milijuna kuna prihoda, dok je dobit tvrtkeiznosila 4,9 milijuna, što je gotovo 19 posto više nego godinu prije,kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Željko Tukša.
ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) Zagrebačka tvrtka Končar Elektronika i informatika (Končar-INEM), po prelimininarnim je rezultatima, ostvarila lani više od 136 milijuna kuna prihoda, dok je dobit tvrtke iznosila 4,9 milijuna, što je gotovo 19 posto više nego godinu prije, kazao je danas predsjednik uprave te tvrtke Željko Tukša.

Končar-INEM u 2005. je ušao sa 280 zaposlenika ili 24 više nego krajem 2003, pri čemu je produktivnost mjerena iznosom dodane vrijednosti po zaposlenom porasla za 13 posto.

Član uprave tvrtke Jadranko Ahel ističe da tvrtka vlastitim tehničkim rješenjima i tehnologijom namjerava jačati svoju poziciju i na regionalnom tržištu, s obzirom da je povećavanje izvoza osnovna pretpostavka dugoročnog razvoja.

Čelni ljudi INEM-a kao prioritete navode daljnji razvoj informatike i komunikacija, zadovoljstvo kupaca i zaposlenika, te vrhunsku kvaliteta proizvoda zajamčenu ISO standardima.

Planiraju tržištu ponuditi nekoliko potpuno novih prijenosnika, te osvježene inačice već postojećih modela. Jedan od njih, Končar NADA 30, predstavljen je nedavno, a od ovoga tjedna se nalazi u prodaji.

Tvrtka Končar-INEM zadužena je za proizvodnju najsloženije elektroničke opreme za nove niskopodne tramvaje, koji će u nadolazećim godinama prometovati zagrebačkim ulicama, rečeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙