FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poslovni sustav Techeda primjenjen u Bina Istri

ZAGREB/PAZIN, 31. siječnja 2005. (Hina) -Integrirani poslovni sustavFormica zagrebačke tvrtke Teched, temeljem potpisanog ugovora, bit ćeimplementiran u tvrtku Bina Istra upravljanje i održavanje d.o.o,operatera Istarskog ipsilona koji upravlja i održava dovršene dionicekao i Tunel Učku.
ZAGREB/PAZIN, 31. siječnja 2005. (Hina) -Integrirani poslovni sustav Formica zagrebačke tvrtke Teched, temeljem potpisanog ugovora, bit će implementiran u tvrtku Bina Istra upravljanje i održavanje d.o.o, operatera Istarskog ipsilona koji upravlja i održava dovršene dionice kao i Tunel Učku.

Vrijednost ugovora je oko 600 tisuća kuna, a implementacija će trajati tri mjeseca, izvijestili su dans iz Techeda. Dogovoreno je i da će Teched sustav održavati dodatnih šest mjeseci nakon implementacije, čime će ta faza projekta trajati oko devet mjeseci.

Implementacijom su obuhvaćena ukupno tri modula poslovnog sustava Formica i to: podsustav upravljanja, sigurnosti i održavanja, podsustav skladišnog poslovanja te podsustav upravljanja ljudskim resursima.

Formica se inače sastoji od ukupno 23 modula.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙