FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat i Vlada o prijedlogu zakona o humanitarnom razminiranju

ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Predstavnici Vlade i Sindikatazaposlenih na poslovima razminiranja danas su na sastanku u Zagrebuzaključili da bi zakon o humanitarnom razminiranju trebao bitiprihvaćen u Hrvatskom saboru najkasnije do 1. lipnja 2005., priopćioje Sindikat.
ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Predstavnici Vlade i Sindikata zaposlenih na poslovima razminiranja danas su na sastanku u Zagrebu zaključili da bi zakon o humanitarnom razminiranju trebao biti prihvaćen u Hrvatskom saboru najkasnije do 1. lipnja 2005., priopćio je Sindikat.

Na sindikalni zahtjev predstavnici Sindikata zaposlenih u razminiranju razgovarali su danas s potpredsjednicom Vlade Jadrankom Kosor i pomoćnikom ministra unutarnjih poslova Zlatkom Gledecom.

Zaključili su kako je realno očekivati da o prijedlogu zakona o humanitarnom razminiranju Vlada raspravlja za otprilike dva tjedna, nakon čega će biti poslan u saborsku proceduru.

Obostrano je ocijenjeno da je taj prijedlog zakona, koji bi trebao urediti status pirotehničara, kvalitetan te da će uz neke manje izmjene pridonijeti učinkovitu razminiranju, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙