FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izraelska policija u stanju pripravnosti zbog bojazni od atentata tijekom summita

JERUZALEM, 8. veljače 2005. (Hina/AFP) - Izraelske službe sigurnostistavljene su u stanje pripravnosti u utorak ujutro zbog bojazni odatentata tijekom summita u Šarm el-Šeiku (Egipat) koji bi trebaopočeti tijekom dana, objavila je policija.
JERUZALEM, 8. veljače 2005. (Hina/AFP) - Izraelske službe sigurnosti stavljene su u stanje pripravnosti u utorak ujutro zbog bojazni od atentata tijekom summita u Šarm el-Šeiku (Egipat) koji bi trebao početi tijekom dana, objavila je policija.

"Naš sigurnosni kordon je pojačan, rasporedili smo pojačanja duž linije razgraničenja (duž Zapadne obale) kao i na cestama, u središtima gradova, posvuda gdje postoje gomile ljudi", objavio je na državnom radiju povjerenik Kobi Cohen, visoki dužnosnik policije.

Snage reda umnožile su cestovne prepreke kako bi spriječile Palestince iz Zapadne obale da uđu u Izrael i ondje počinje atentate.

Prvi put nakon četiri godine dvojica najviših izraelskih i palestinskih dužnosnika Ariel Sharon i Mahmud Abas sudjelovat će na summitu u pokušaju prekida nasilja i ponovnog pokretanja mirovnog procesa. Događaj se održava pod pokroviteljstvom egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka i jordanskog suverena Abdallaha II.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙