FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Abas o summitu u Sharm El-Sheikhu sa odborom Fafaha

GAZA, 4. veljače 2005. (Hina/AFP) - Šef palestinske samouprave MahmudAbas sastao se u petak navečer s članovima Središnjeg odbora Fatahakako bi razgovarali o summitu u Sharm El-Sheikhu, koji bi sljedećegtjedna trebao pokrenuti mirovni proces, kao i o kontaktima koji senastavljaju s Izraelom, prema priopćenju Odbora.
GAZA, 4. veljače 2005. (Hina/AFP) - Šef palestinske samouprave Mahmud Abas sastao se u petak navečer s članovima Središnjeg odbora Fataha kako bi razgovarali o summitu u Sharm El-Sheikhu, koji bi sljedećeg tjedna trebao pokrenuti mirovni proces, kao i o kontaktima koji se nastavljaju s Izraelom, prema priopćenju Odbora.

Središnji odbor Fataha je također naveo da su sada palestinske snage spremne preuzeti kontrolu sigurnosti u pet gradova Zapadne obale od kuda Izrael treba povući svoje postrojbe.

"Odbor je s Abasom razgovarao o stanju i o sastancima s Izraelcima, kao i o summitu" 8. veljače u Egiptu, stoji u priopćenju.

Odbor je izrazio zadovoljstvo raspoređivanjem oko 4.000 pripadnika palestinskih snaga u pojasu Gaze i naveo da su druge snage spremne preuzeti kontrolu nad svim gradovima Zapadne obale iz kojih je predviđeno povlačenje.

Središnji odbor Fataha će se ponovno sastati u subotu i nedjelju u Gazi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙