FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: HSP o idućim lokalnim izborima

KARLOVAC, 3. veljače 2005. (Hina) - Nakon lokalnih izbora ni karlovačkugradsku ni županijsku vlast neće biti moguće sastaviti bez HSP-a,rečeno je danas na tiskovnoj konferenciji županijske podružnice HSP-akoju su sazvali članovi Glavnog stana Pejo Trgovčević, Dorka Katić ipredsjednik Županijskog vijeća HSP-a Marinko Milčić.
KARLOVAC, 3. veljače 2005. (Hina) - Nakon lokalnih izbora ni karlovačku gradsku ni županijsku vlast neće biti moguće sastaviti bez HSP-a, rečeno je danas na tiskovnoj konferenciji županijske podružnice HSP-a koju su sazvali članovi Glavnog stana Pejo Trgovčević, Dorka Katić i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Marinko Milčić.

HSP će u Karlovcu i Karlovačkoj županiji kao i podružnice drugdje u Hrvatskoj na lokalne izbore izići samostalno, a poslije izbora može koalirati sa svim strankama koje imaju HSP-u bliske programe jer mi nećemo koaliciju fotelja, nego koaliciju programa, rekao je Milčić.

Najavio je da će na idućoj tiskovnoj konferenciji HSP predstaviti svojih pet strateških programa i nekoliko na razini mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Govoreći o zaključcima Glavnog stana od 29. siječnja, Pejo Trgovčević je rekao da će HSP na razinama jedinica lokalne samouprave sastavljati kandidacijske liste i poslije izbora pregovarati s drugim strankama, uz znanje predsjedništva i predsjednika stranke. Također je zaključeno da HSP neće koalirati samo sa SDSS-om, niti sa strankama koje koaliraju sa SDSS-om.

"Svi HSP-ovi kandidati obvezni su prije predaje lista prihvatiti i potpisati etički kodeks HSP-a i dokument kojim se obvezuju vratiti mandat HSP-u ako istupe iz stranke, ako se ogriješe o Statut ili se budu ponašali nedolično", rekao je Trgovčević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙