FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SN Holding o detaljima podjele društva

ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - SN Holding o detaljima podjeledruštva
ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - SN Holding o detaljima podjele društva

HINA - Financijski servis

Glavna skupština SN holdinga trebala bi uskoro odlučivati o podjeli društva na dva dionička društva, i to na način da se u okviru SN holdinga provede specijalizacija na upravljanje turističkim portfeljem te upravljanja financijskim ulaganjima i rizičnim ulaganjima, priopćili su iz SN holdinga.

Plan podjele Uprava SN holdinga usvojila je zadnjeg dana siječnja, a odluka o sazivanju izvanredne Glavne skupštine, koja bi se trebala održati krajem ožujka ove godine, najavljena je za idući tjedan.

Za razvoj turističkog portfelja, navodi se u priopćenju SN holdinga, i nadalje će biti zadužena turistička management kompanija Valamar, koja je u vlasništvu društava iz turističkog portfelja SN holdinga.

"Novim se pregrupiranjem portfelja nekadašnjih najvećih zatvorenih investicijskih fondova Dom i SN holdinga želi postići još veća specijalizacija na dva glavna područja djelovanja, turizam i investicijske projekte", navode se u priopćenju riječi predsjednika Uprave SN holdinga Vicka Ferića.

Dom holding i SN holding nastali su tijekom kuponske privatizacije 1997. i 1998. godine, odnosno sljednici su bivših privatizacijsko-investicijskih fondova Dom i Središnjeg nacionalnog fonda, a SN Holding najveći je pojedinačni dioničar Dom holdinga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙