FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Usvojen Plan podjele SN Holdinga

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Uprava bivšegprivatizacijsko-investicijskog fonda, danas holding društva SN Holdingusvojila je Plan podjele SN Holdinga, temeljem kojeg se "više dijelovaimovine SN Holdinga prenosi na novo društvo koje se osniva radiprovođenja odvajanja (odvajanje s osnivanjem)", stoji u obavijesti SNHoldinga koju danas prenosi Varaždinska burza.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Uprava bivšeg privatizacijsko-investicijskog fonda, danas holding društva SN Holding usvojila je Plan podjele SN Holdinga, temeljem kojeg se "više dijelova imovine SN Holdinga prenosi na novo društvo koje se osniva radi provođenja odvajanja (odvajanje s osnivanjem)", stoji u obavijesti SN Holdinga koju danas prenosi Varaždinska burza.

Plan podjele usvojen je zadnjeg dana siječnja, a u današnjoj se obavijest navodi i kako je njegovo usvajanje prijavljeno i usvojeni Plan podjele je dostavljen Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Glavna Skupština SN Holding održat će se najkasnije do 31. ožujka ove godine. Nakon što Glavna Skupština prihvati Plan podjele, Uprava SN Holding-a će registarskom sudu podnijeti prijavu za upis podjele u sudski registar.

No, u današnjoj obavijest ne navode se detalji Plana podjele, poput onog koja će imovina biti prenesena na novoosnovano društvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙