FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kradljivca automobila otkrila ovisnost o pušenju

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Da je pušenje štetno za zdravljepoznata je stvar, no da ta loša navika nekoga može stajati slobodepokazuje primjer 33-godišnjeg lopova, čiji je identitet policijautvrdila DNA vještačenjem opušaka koje je "zaboravio" u ukradenomautomobilu.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Da je pušenje štetno za zdravlje poznata je stvar, no da ta loša navika nekoga može stajati slobode pokazuje primjer 33-godišnjeg lopova, čiji je identitet policija utvrdila DNA vještačenjem opušaka koje je "zaboravio" u ukradenom automobilu.

Neoprezni pušač ukrao je sredinom kolovoza prošle godine "fiat uno" s jednog zagrebačkog parkirališta. Na automobil je stavio ranije ukradene tablice s drugog vozila i bezbrižno se, gotovo mjesec dana, vozio ukradenim "fiatom". Automobil je pronađen 10. rujna, a u njemu su pronađena i dva opuška cigareta.

Nakon više od četiri mjeseca, DNA vještačenje sline s opušaka utvrđeno je da se DNA profil slaže s profilom 33-godišnjeg lopova koji od ranije ima dosje u policiji zbog više krađa.

U zagrebačkoj policiji kažu da je osumnjičeni trenutno nedostupan te da je za njim raspisana potraga. Nadaju se da će uskoro pronaći lopova-pušača protiv kojega, zahvaljujući modernoj tehnologiji, sada imaju čvrste dokaze.

Za pretpostaviti je da će, čak i ako nastavi s kriminalom, taj lopov barem razmisliti o prestanku pušenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙