FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 28. siječnja

ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak,28. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 28. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Ministri poljoprivrede zemalja srednje i jugoistočne Europe okupit će se na skupu posvećenom liberalizaciji poljoprivrednog sektora te iskustvima zemalja regije u prilagođavanju poljoprivrednog i prehrambenog sektora Europskoj uniji. Uz hrvatskog ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petra Čobankovića, na skupu će sudjelovati ministri i visoki dužnosnici sektora poljoprivrede iz zemalja regije, međunarodni investitori i drugi predstavnici poslovnog sektora u Hrvatskoj i regiji. Skup, koji organizira tvrtka EastEuro Link, otvorit će ministar Čobanković, a pomoćnik ministra Miroslav Božić otvorit će panel o regionalnoj integraciji, trgovinskoj liberalizaciji i konkurentnosti (9,00 sati, The Westin Zagreb Hotel, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Plenarno zasjedanje Vijeća franjevačkih zajednica u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Na redovitom plenarnoj zasjedanju sudjelovat će svi članovi Vijeća - provincijali i provincijalke franjevačkih zajednica, a na dnevnome redu dvodnevnoga zasjedanja bit će analiza franjevačke zauzetosti u društvu i Crkvi. Bit će donijet i program rada u novoj godini, a vijeće će zauzeti stav prema programima rada s obzirom na materijalne mogućnosti. (9 sati, samostan hercegovačkih franjevaca, Aleja Gojka Šuška 2).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatskog seljačkog saveza (HSS) održat će konferenciju za novinare s temom "Vlada planski uništava hrvatsko selo". Prema najavi, uz ostalo će biti riječi o smanjenju poticaja i navodnim krađama plavog dizela (10,30 sati, HSS, Zvonimirova 17/III).

ZAGREB - Otvaranje Međunarodnoga antikorupcijskog okruglog stola pod nazivom "Regulacija prava na pristup informacijama i sprječavanje sukoba intersa državnih dužnosnika: kako dalje". Organizator skupa je Transparency International Hrvatska. (15 sati, hotel "Arcotel Allegra", Branimirova 29).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙