FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 30. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 21 sat.
ZAGREB, 30. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat.

ZAGREB - T-Hrvatski Telekom priopćio je danas, reagirajući na napise u dnevnom tisku, da ne namjerava otpustiti 3775 radnika niti izaći iz fiksne telefonije do godine 2006. T-HT je opovrgnuo tvrdnje iz teksta objavljenog u današnjemu Novom listu, u kojemu je, kako stoji u priopćenju, "naveden čitav niz neistinitih i netočnih informacija koje obmanjuju javnost". Ulaganje u ADSL, uslugu širokopojasnog pristupa internetu, najbolje opovrgava tvrdnju kako T-HT namjerava izići iz fiksne telefonije, ističe se u priopćenju.

KARLOVAC - Ministarstvo zaštite okoliša i karlovačka Policijska uprava potvrdili su danas da se ispituju navodi o izlijevanju osam tisuća litara agresivnog silikata u blizini sjevernog ulaza tunela Male Kapele te da se čekaju rezultati toksikološke analize uzoraka tla. Glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša Kata Gojević rekla je danas da je inspekcija Ministarstva zajedno s policijom 15. i 16. siječnja obavila očevid na temelju dojave radnika da je tvrtka "Coopcostruttori" u okoliš nezakonito odložila osam tona toga silikata. Utvrđeno da je u iskopanu jamu ulivena veća količina sadržaja koji je poslan na analizu u Centar za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić".

RIJEKA - U riječkoj gradskoj četvrti Drenovi sinoć je u šumi pronađena minobacačka granata za koju se utvrdilo da je iz Drugoga svjetskog rata, izvijestila je danas primorsko-goranska Policijska uprava. Granatu, promjera 81 milimetar, uništili su policijski pirotehničari na mjestu na kojem je pronađena. Eksplozija se čula u cijeloj četvrti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙