FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga za vozačem ozlijeđenim u prometnoj nesreći

ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija traga zaozlijeđenim vozačem, nestalim nakon prometne nesreće, koja sedogodila sinoć na istočnom ulazu u Zagreb.
ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija traga za ozlijeđenim vozačem, nestalim nakon prometne nesreće, koja se dogodila sinoć na istočnom ulazu u Zagreb.

U nesreći je lakše ozlijeđena i vozačeva suputnica, rekao je voditelj Operativno-komunikacijskoga centra zagrebačke Policije Zdravko Sučić na današnjoj konferenciji za novinare.

Nestali vozač (NN, rođen 1977.) je državljanin Bosne i Hercegovine s prebivalištem u Njemačkoj i vozio je VW golf njemačkih registarskih oznaka.

Nesreća dogodila se sinoć oko 19,25 sati u blizini naplatnih kućica kod istočnoga ulaza u Zagreb na cesti A3 u smjeru zapada, kad je vozač izgubio nadzor na vozilom. Golf se prevrnuo i zaustavio u odvodnom kanalu.

Suputnica, također državljanka BiH, rođena 1983., kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, dala je policiji podatke o nestalom vozaču.

Policajci su uz pomoć vatrogasaca iz Žitnjaka i zaposlenika Hrvatskih autocesta, odmah sinoć pretražili i označili mjesto događanja ali ozlijeđeni vozač nije pronađen. U potragu za njim uključili su se i službenici interventne jedinice policije i autoophodnji, a kontaktirane su i sve bolnice na području PU zagrebačke, kao i na području Novske i Kutine, ali do sada vozač nije pronađen.

Na raskrižju Ljubljanske avenije i Škorpikove ulice sinoć oko 18 sati dogodila se prometna nesreća kada je vozaču Mirku Kulašu (1957.) tijekom vožnje zatajilo srce, nakon čega se automobil nastavio nekontrolirano kretati i sletio na zemljani teren, a prednjim desnim dijelom udario u stup javne rasvjete. Na mjesto nesreće došla je ekipa hitne pomoći koja je utvrdila da je vozač preminuo zbog zastoja srca.

Voditelj OKC-a izvijestio je da su se u protekla 24 sata na području PU zagrebačke dogodila 44 kažnjiva djela - četiri razbojstva, dva pokušaja razbojstva, 24 teške krađe provaljivanjem, šest krađa, jedan džepna krađa te četiri druga kažnjiva djela. Ukradeno je jedno osobno i dva teretna vozila, a pronađen je jedan ranije otuđen automobil.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙