FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državno vijeće informirano o susretu Janša-Sanader

LJUBLJANA,28. siječnja 2005.(Hina) - Državni tajnik u slovenskomministarstvu vanjskih poslova Božo Cerar obavijestio je predstavnikeDržavnog vijeća, svojevrsnog drugog doma slovenskog parlamenta, oprošlotjednom susretu premijera Janeza Janše s predsjednikom hrvatskeVlade Ivom Sanaderom, javila je u petak slovenska agencija STA. (Hina) xlfia ysbad
LJUBLJANA,28. siječnja 2005.(Hina) - Državni tajnik u slovenskom ministarstvu vanjskih poslova Božo Cerar obavijestio je predstavnike Državnog vijeća, svojevrsnog drugog doma slovenskog parlamenta, o prošlotjednom susretu premijera Janeza Janše s predsjednikom hrvatske Vlade Ivom Sanaderom, javila je u petak slovenska agencija STA.

Članovi Državnog vijeća ocijenili su da s rješavanjem otvorenih pitanja ne treba žuriti i da će pravo vrijeme za to biti razdoblje u kojemu će Hrvatska pregovarati za članstvo u Europskoj uniji, ocijenili su članovi vijeća u priopćenju za javnost, dodajući da je ta pitanja potrebno rješavati u skladu s europskim standardima.

Slovensko ministarstvo vanjskih poslova priprema sastanak na kojemu će se na razini državnih tajnika Hrvatske i Slovenije razmatrati otvorena pitanja, naveli su članovi Državnog vijeća u priopćenju za javnost.

(Hina) xlfia ysbad

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙