FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Banja Luka: zbog snijega otežan promet u RS

BANJA LUKA, 27. siječnja 2005. (Hina) - Zbog snijega koji u nekimpredjelima neprekidno pada više od 48 sati većina regionalnih putova uRepublici Srpskoj je neprohodna a u Banjoj Luci, gdje je visinasnijega 58 centimetara, razmišlja se o proglašenju elementarnenepogode.
BANJA LUKA, 27. siječnja 2005. (Hina) - Zbog snijega koji u nekim predjelima neprekidno pada više od 48 sati većina regionalnih putova u Republici Srpskoj je neprohodna a u Banjoj Luci, gdje je visina snijega 58 centimetara, razmišlja se o proglašenju elementarne nepogode.

Zbog snježnih nanosa i lavina potpuno je obustavljen promet za teretna vozila na magistralnom pravcu Gacko-Tjentište.

Iz Auto- moto saveza RS vozačima se preporuča oprezna vožnja na planinskim prijevojima Čemerno, Rogoj, Mliništa kao i na većini prijevoja u sarajevsko-romanijskoj regiji.

U srijedu od 17 sati obustavljen je promet na magistralnom putu Bihać - Bosanska Krupa, pa se vozači upućuju na alternativni pravac preko Cazina, kojim se prometuje otežano. Visina snijega na području Bihaća je 110 centimetara.

Na magistralnom putu Bihać - Bosanski Petrovac kolovoz je sužen zbog snježnih nanosa, i uvedena je zabrana za teretna vozila nosivosti veće od 7,5 tona i autobuse.

Promet je posebno otežan na području Unsko-sanskog kantona u Federaciji BiH, kao i na putovima na području Kupresa, Šuice, Drvara i Glamoča.

Na graničnim prijelazima u BiH nema posebno dugog zadržavanja, ali je granični prijelaz "Izačić", zatvoren za promet teretnih vozila nosivosti veće od 7,5 tona.

Snježno nevrijeme, koje već treći dan traje na području općine Nevesinje paraliziralo je život u ovoj hercegovačkoj općini koja je ostala bez vode, signala mobilne mreže i dijelom bez struje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙