FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka donacija Caritasovu Domu za nezbrinutu djecu

ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Njemačko veleposlanstvo doniralo jedanas Domu za nezbrinutu djecu Caritasa zagrebačke nadbiskupije vozilominibus Ford Galaxy, vrijedno oko 15 tisuća eura.
ZAGREB, 11. siječnja 2005. (Hina) - Njemačko veleposlanstvo doniralo je danas Domu za nezbrinutu djecu Caritasa zagrebačke nadbiskupije vozilo minibus Ford Galaxy, vrijedno oko 15 tisuća eura.

Donacija je organizirana u sklopu potpore koju tom domu pruža strano vojno osoblje akreditirano u Hrvatskoj, priopćeno je iz njemačkog Veleposlanstva.

Vozilo su djelatnicima doma predali veleposlanik Juergen Staks i ravnatelj Regionalnog središta za pomoć u verifikaciji i provedbi kontrole naoružanja Stergios Papotis.

Klub vojnih izaslanika u Zagrebu namjerava tijekom godine nastaviti s humanitarnim akcijama za Dom za nezbirnutu djecu, a jedna od njih je i dobrotvorni bal u hotelu "Westin" u travnju. Tamo prikupljena sredstava bit će upotrebljena za proširenje Caritasova doma, priopćilo je njemačko Veleposlanstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙