FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo pravosuđa opovrgava nagađanja o smjeni Bajića i Žganjera

ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Ministarstvo pravosuđa opovrgnuloje današnji napis iz tiska u kojem se nagađa o smjenjivanju glavnogdržavnog odvjetnika Mladena Bajića i ravnatelja Ureda za suzbijanjekorupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) Željka Žganjera.
ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Ministarstvo pravosuđa opovrgnulo je današnji napis iz tiska u kojem se nagađa o smjenjivanju glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i ravnatelja Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) Željka Žganjera.

U dnevnom listu Dnevnik objavljen je članak pod naslovom "Uskok i odvjetništvo: Odlaze Žganjer i Bajić?" u kojem, pozivajući se na kuloarske priče, autor piše da se možda priprema smjenjivanje Bajića i gotovo sigurno Žganjera. U članku se navodi i da bi dosadašnji pomoćnik ministrice pravosuđa Dubravko Palijaš trebao postati šef novog odjela USKOK-a koji bi se trebao baviti međunarodnom suradnjom i zajedničkim istragama.

Ministarstvo pravosuđa u cijelosti demantira članak objavljen u Dnevniku i ističe da ništa od navedenih kadrovskih promjena, a ni ostalih podataka iz spornog članka ne odgovara istini, stoji u kratkom priopćenju Ministarstva pravosuđa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙