FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Moskvi promocija hrvatske turističke ponude

ZAGREB, 21. siječnja 2005. (Hina) - U Moskvi će se večeras uorganizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) treću godinu za redomodržati "Hrvatska večer", čime počinje program promocije hrvatsketurističke ponude na ruskom tržištu za ovogodišnju turističku sezonu,izvijestili su iz HTZ-a.
ZAGREB, 21. siječnja 2005. (Hina) - U Moskvi će se večeras u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) treću godinu za redom održati "Hrvatska večer", čime počinje program promocije hrvatske turističke ponude na ruskom tržištu za ovogodišnju turističku sezonu, izvijestili su iz HTZ-a.

Na "Hrvatskoj večeri", koja će se održati u moskovskom hotelu "Medjunarodnaja", okupit će se direktori i manageri ruskih touroperatora i agencija koje u svom programu imaju Hrvatsku, predstavnici medija te društvenog, političkog i kulturnog života Moskve i Ruske Federacije.

Osim te večeri na ruskom će se tržištu, kako napominje direktor predstavništva HTZ-a u Moskvi Malden Falkoni, tijekom predstojećih mjeseci hrvatska turistička ponuda promovirati i na nekoliko sajmova, radionica (workshopova), prezentacija i seminara.

Cilj tih promotivnih aktivnosti je, ističe Falkoni, postići nastavak dobrih rezultata s ruskog tržišta gdje je Hrvatska posljednih godina, kako kaže, postala jedna od popularnijih turističkih destinacija za godišnji odmor ruskih turista.

Hrvatsku je tijekom prošlogodišnjih jedanaest mjeseci posjetilo nešto više od 67 tisuća ruskih turista ili 19 posto više nego u istom razdoblju u 2003., a isti su porast Rusi ostvarili i sa lanjskih više od 600 tisuća noćenja.

Ove se godine s toga tržišta u Hrvatskoj očekuju bar sličan porasti turističkog prometa, pri čemu Falkoni ističe dobru potrošnju ruskih turista budući za svoj smještaj najčešće biraju više kategorije hotela te rado i često odlaze na razne izlete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙