FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Deutsche Bank počela s otkazima u Londonu i New Yorku

FRANKFURT, 20. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Deutsche Bank je započela sotpuštanjima zaposlenika u svojim podružnicama za investicijskobankarstvo u Londonu i New Yorku, pri čemu za početak planira ukinutinekih 2.000 radnih mjesta, objavio je u četvrtak dnevni listFrankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).
FRANKFURT, 20. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Deutsche Bank je započela s otpuštanjima zaposlenika u svojim podružnicama za investicijsko bankarstvo u Londonu i New Yorku, pri čemu za početak planira ukinuti nekih 2.000 radnih mjesta, objavio je u četvrtak dnevni list Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

To novinsko izvješće, koje se poziva na izvore u bankarskoj industriji, navodi da do smanjenja broja zaposlenih dolazi zbog bančinih planova da ukine između 4.000 i 6.000 radnih mjesta u globalnim investicijsko-bankarskim operacijama. Ta brojka uključuje i gotovo 2.000 već najavljenih otkaza koje planira podijeliti u Njemačkoj.

Očekuje se da će najveća njemačka banka omogućiti podrobniji uvid u svoje planove smanjenja broja zaposlenih prilikom predstavljanja poslovnih rezultata za 2004. početkom idućeg mjeseca, piše FAZ.

Do ukidanja radnih mjesta u Londonu i New Yorku dolazi u sklopu procesa restrukturiranja unutar banke u kojem se kreditne i ulagačke operacije udružuju, stvarajući brojne viškove radnika, piše taj list. Predsjednik uprave Deutsche Bank Josef Ackermann je najavio rigorozna smanjenja troškova u banci u cilju ostvarivanja ciljanog 25-postotnog povrata od vlastitog kapitala u 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙