FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra otvaranje ponuda za dionicu Split-Ploče

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatske autoceste (HAC) sutra ćeu podne otvoriti ponude koju su pristigle na natječaj za izgradnjudijela autoceste Zagreb-Split-Dubrovnik od Splita do Ploča, ukupnedužine 97 kilometara.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatske autoceste (HAC) sutra će u podne otvoriti ponude koju su pristigle na natječaj za izgradnju dijela autoceste Zagreb-Split-Dubrovnik od Splita do Ploča, ukupne dužine 97 kilometara.

Iz HAC-a se danas, kako su rekli zbog zakonskih razloga, nije moglo doznati koliko je ponuda pristiglo dosad na taj natječaj.

Nakon sutrašnjeg otvaranja, HAC će objaviti informaciju o broju pristiglih ponuda te najaviti proceduru koja slijedi po otvaranju ponuda.

Pritom iz HAC-a pojašnjavaju da Zakon o javnoj nabavi, po kojem se natječaj provodi, propisuje tko smije biti nazočan otvaranju ponuda i izričito navodi da su to Povjerenstvo naručitelja i ovlaštene osobe ponuditelja.

Odluka o odabiru izvođača radova, suklado zakonskim odredbama, mora biti donesena u roku od 30 dana od dana otvaranja ponuda.

Natječaj je bio objavljen u medijima 6. prosinca prošle godine za svih 97 kilometara te autoceste, podijeljenih u tri podsektora - Dugopolje-Šestanovac (37 kilometara), Šestanovac-Ravča (40 kilometara), te Ravča-Ploče (20 kilometara).

Za dionicu Dugopolje-Šestanovac krajnji rok za završetak radova je 30. lipnja 2007, a za dionice Šestanovac-Ravča i Ravča-Ploče 30. prosinca 2008.

Kriterij za odabir najpovoljnije ponude je najniža cijena, navedeno je u natječaju.

Potencijalni ponuditelji mogli su se javiti ili za cijelu autocestu ili za pojedine dionice.

Prema ranijim procjenama iz Vlade i HAC-a planirana vrijednost radova za autocestu Split - Ploče je 5,85 milijardi kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙