FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skijanje: novinari stigli na Sljeme

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Više od tri stotine novinara,koliko ih je akreditirano za današnju slalomsku utrku Svjetskog kupa"Zlatni medvjed", stiglo je na Sljeme.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Više od tri stotine novinara, koliko ih je akreditirano za današnju slalomsku utrku Svjetskog kupa "Zlatni medvjed", stiglo je na Sljeme.

Predstavnici "sedme sile" stigli su na Sljeme u velikom konvoju pod policijskom pratnjom. Kolona u kojoj je bilo šest autobusa i desetak kombija, krenula je ispred hotela Westin Zagreb, a kako je policija za promet zatvorila nekoliko ulica u zagrebačkom središtu do prolaska autobusa, vožnja do Tomislavova doma na Sljemenu trajala je nešto manje od sat vremena.

Dio novinara utrku će pratiti iz press-centra u Tomislavovu domu, dok se druga veća skupina trosjedežnicom spustila do ciljne ravnine i "mixed zone" na Krumpirištu.

Za prvu utrku Svjetskog kupa u povijesti u Hrvatskoj akreditirano je 345 novinara od kojih 114 inozemnih. Hrvatska televizija će prijenos obaviti sa 18 kamera i više od stotinu ljudi, dok će devet televizijskih postaja uživo pratiti događaje sa Zlatnog medvjeda, a još 32 postaje će preuzeti snimku od Hrvatske televizije.

Prva slalomska utrka započinje u 15 sati, a druga je na rasporedu u 18 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙