FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pobjeda Slovenke Maze, Janica 22.

ZAGREB/SANTA CATERINA, 8. siječnja 2005. (Hina) - Trostruka olimpijskapobjednica Janica Kostelić osvojila je 22. mjesto u subotnjemveleslalomu Svjetskog kupa u Santa Caterini, zaostavši za pobjednicom,Slovenkom Tinom Maze tri sekunde i četiri stotinke.
ZAGREB/SANTA CATERINA, 8. siječnja 2005. (Hina) - Trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić osvojila je 22. mjesto u subotnjem veleslalomu Svjetskog kupa u Santa Caterini, zaostavši za pobjednicom, Slovenkom Tinom Maze tri sekunde i četiri stotinke.

Drugo i treće mjesto pripalo je Kanađankama. Genevieve Simard je bila druga, sa sekundom i 18 stotinki zaostatka, a treća je Allison Forsyth, koja je zaostala sekundu i 22 stotinke.

Vodeća u ukupnom poretku Svjetskog kupa Finkinja Tanja Poutiainen i prošlosezonska osvajačica velikog kristalnog globusa Šveđanka Anja Paerson podijelile su šesto mjesto, zaostavši za pobjednicom sekundu i 63 stotinke.

Preostale dvije hrvatske predstavnice Ana Jelušić i Nika Fleiss, koje su imale startne brojeve 63, odnosno 73, nisu se uspjele plasirati u drugu vožnju. Jelušić je bila 55., a Fleiss 57.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙