FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kostelić peti, Flaiss 16., Jelušić 22.

CHAMONIX/SANTA CATERINA, 9. siječnja 2005. (Hina) - Ivica Kostelićzauzeo je peto mjesto u slalomu skijaša za Svjetski kup voženog ufrancuskom Chamonixu, zaostavši za pobjednikom 1.57 sekundi.
CHAMONIX/SANTA CATERINA, 9. siječnja 2005. (Hina) - Ivica Kostelić zauzeo je peto mjesto u slalomu skijaša za Svjetski kup voženog u francuskom Chamonixu, zaostavši za pobjednikom 1.57 sekundi.

U slalomu skijašica za Svjetski kup u talijanskoj Santa Caterini Nika Fleiss bila je 16., Ana Jelušić 22., dok je Janica Kostelić odustala u prvoj vožnji.

Talijanski skijaš Giorgio Rocca (na slici) pobjednik je slaloma skijaša. Ovo je druga uzastopna pobjeda Rocce u slalomu, a bio je najbolji i prije tri tjedna u austrijskom Flachauu, čime je preuzeo i vodstvo u ukupnom redoslijedu slalomaša.

Rocca je pobijedio s vremenom od 1:28.15 minuta, drugo mjesto zauzeo je Austrijanac Benjamin Raich sa 1.33 sekunde zaostatka, a treći je Šveđanin Markus Larsson sa 1.36 sekundi zaostatka.

Austrijanka Marlies Schild pobjednica je slaloma skijašica za Svjetski kup u talijanskoj Santa Caterini. Ovo je druga uzastopna pobjeda u slalomu za Schild, najbolja je bila i u Semmeringu prije desetak dana.

Schild, treća nakon prve vožnje, slavila je s vremenom 1:29.96 minuta, drugo mjesto zauzela je vodeća nakon prve vožnje Amerikanka Kristina Koznick sa 15 stotinki zaostatka, dok je treća Njemica Monika Bergmann-Schmuderer sa 24 stotinke slabijim vremenom.

Nika Fleiss i Ana Jelušić pokvarile su svoje plasmane iz prve vožnje. Fleiss je sa sedme pozicije pala na 16. sa 1.75 sekundi zaostatka, dok je Jelušić pala sa 18. na 22. mjesto sa 1.98 sekundi iza Schild.

Vodeća skijašica u slalomu i u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa Finkinja Tanja Poutiainen utrku je završila na šestom mjestu sa 1.23 sekunde slabijim vremenom od Schild. Time je osvojila novih 40 bodova i sada ima 93 boda više od Janice Kostelić u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa.

Janica je odustala u prvoj vožnji, dok je trećeplasirana u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa, Šveđanka Anja Paerson odustala u drugoj vožnji i također ostala bez bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙