FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sljeme - Paerson starta prva, Janica sedma

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Prvi slalom Svjetskog kupa uHrvatskoj i prvi ikad održan u nekom glavnom gradu otvorit će ŠveđankaAnja Paerson, dok je Janica Kostelić dobila broj sedam, odlučeno jeuoči natjecanja "Zlatni medvjed" na Sljemenu.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Prvi slalom Svjetskog kupa u Hrvatskoj i prvi ikad održan u nekom glavnom gradu otvorit će Šveđanka Anja Paerson, dok je Janica Kostelić dobila broj sedam, odlučeno je uoči natjecanja "Zlatni medvjed" na Sljemenu.

Druga će startati Austrijanka Marlies Schild, treća Amerikanka Kristina Koznick, dok će vodeća skijašica u poretku slalomašica Finkinja Tanja Poutiaine startati kao četvrta.

Osim Janice Kostelić na sljemenskom Crvenom spustu nastupit će još tri hrvatske skijašice. Nika Fleiss imat će startni broj 16., Ana Jelušić će startati kao 22., dok će Matea Ferk nastupiti s brojem 54.

"Jako sam sretna, ovo je oduvijek bio moj san. Nadam se da ću sutra biti prva, ako padnem, ispričavam se," kazala je Janica nakon izvlačenja u srijedu.

Izvučeni startni brojevi:

1. Anja Paerson (Šve)

2. Marlies Schild (Aut)

3. Kristina Koznick (SAD)

4. Tanja Poutiainen (Fin)

5. Elisabeth Goergl (Aut)

6. Monika Bergmann (Njem)

7. Janica Kostelić (HRV)

8. Martina Ertl (Aut)

9. Sarka Zahrobska (Češ)

10. Sabine Egger (Aut)

11. Annemarie Gerg (Njem)

12. Veronika Zuzulova (Slk)

13. Sarah Schlepper (SAD)

14. Laure Pequegnot (Fra)

15. Nicole Hosp (Aut)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙